Kiaulienos faršo apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 1 kilogramas
- Sūris, 150 gramų
- Marinuoti pievagrybiai, 8 vienetai
- Pomidorai, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakai, 5 skiltelės
- Prieskoniai, 5 žiupsneliai
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai, 3 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Į kiaulienos faršą beriame prieskonius, pipirus, įtarkuojame svogūną, 3 česnako skilteles, dedame supjaustytus pievagrybius.
Viską gerai išmaišome.
Paruoštą faršą tolygiai dedame į kepimo indą.
Kepame apie 40 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.Kol kepa apkepas, paruošiame jam užpilą:
Smulkiai supjaustome pomidorą, tarkuojame fermentinį sūrį, likusias dvi česnako skilteles, dedame majonezą.
Viską gerai išmaišome.
Kai faršo apkepas iškeps, ištraukiame jį iš orkaitės ir užpilame pagamintu užpilu.
Tolygiai išskirstome. Ir kepame orkaitėje dar apie 10 minučių.
Skanaus.
» Rašyti komentarą