Kiaulienos blyneliai su saulėgrąžomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Saulėgrąžos, 100 gramų
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kiauliena, 400 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, apvoliojimui
- Batonas, riekė, 1 vienetas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Grybų padažui:
15 g grybų
grietinėlė, pagal skonį
sviestas, pagal skonį
grybų sultinys, pagal skonį
Mėsą sumalkite kartu su piene išmirkytu batonu, sudėkite 2 svogūnus. Įmuškite 1 kiaušinį, įberkite druskos, pipirų. Viską gerai išmaišykite. Padarykite blynelius, apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir saulėgrąžose. Kepkite keptuvėje. (paprastai kepant faršas gali likti žalias, tad aš kepdama keptuvę uždengiau dangčiu).
Tuo tarpu galite pasigaminti grybų padažą.
Sudėkite į keptuvę grybus, įdėkite šiek tiek sviesto, įpilkite kiek grietinėlės ir grybų sultinio. Viską sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais.
» Rašyti komentarą