Kiauliena vengriškai

Kiauliena vengriškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Juodieji pipirai, grūsti
  • Kmynai, 0.3 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Rauginti kopūstai, 750 gramų
  • Grietinėlė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaulienos išpjova, 0.5 kilogramo
  • Druska
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Kiaulieną ištrinti su druska, pipirais ir apkepti kartu su stambiai kapotais svogūnais. Vėliau įpilti truputį vandens, uždengti ir troškinti ant silpnos ugnies. Kai mėsa bus gatava, suberti kmynus ir supilti grietinėlę. Užvirinti.
Raugintus kopūstus ištroškinti su pomidorų padažu. Jei kopūstai rūgštoki, įdėti truputį cukraus.
Mėsą supjaustyti riekelėmis ir sudėti ant kopūstų troškinio.

Receptą atsiuntė: Nijolė
» Rašyti komentarą