Kiauliena toskanietiškai

Kiauliena toskanietiškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorai, 400 gramų
  • Kiauliena, 400 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Actas, balzaminis, 1 stiklinė
  • Pievagrybiai, 200 gramų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sultinys, vištienos, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Miltus sumaišyti su druska ir pipirais.
Kiaulienos gabaliukus pavolioti miltų mišinyje ir apkepinti alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių po 4 min.
Aliejuje, kuriame kepė mėsa, pakepinti česnakus ir supilti actą bei sultinį, suberti smulkintus grybus ir pomidorus, patroškinti 3-4 min.
Tada sudėti kiaulienos gabalus ir dar patroškinti 5-6 min.

Receptą atsiuntė: Marina
» Rašyti komentarą