Kiauliena svogūnų ir grietinėlės padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, džiovintas, maltas
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 200 mililitrų
- Kiaulienos išpjova, 400 gramų
- Druska
- Aliejus
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys, 1 stiklinė
- Prieskoniai, kiaulienos
Gaminimo instrukcija:
Nupjaustykite kiaulienos išpjovos plėves bei nuplaukite ir nusausinkite mėsą.
Supjaustykite mėsą norimo dydžio gabalėliais ir įtrinkite prieskonių bei bazilikų mišiniu.
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir pakepinkite joje mėsą, kol abi gabalėlių pusės gražiai apkeps.
Pakepus mėsą išimkite ją į lėkštę.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite joje susmulkintus svogūnus.
Pakepinus svogūnus, dėkite juos ir mėsą į puodą. Užpilkite sultiniu, grietinėle, įdėkite miltų, dar paskaninkite, jei norite, prieskoniais ir troškinkite apie 50 min.
Patiekite šiltą su Jūsų mėgstamu garnyru.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-01-31 16:37
Nerealiai !!
2017-05-11 19:50
Niu bandysim

2020-01-31 16:38