Kiauliena su žolelėmis pomidorų padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 4
- Morkos, smulkintos, 2 vienetai
- Muskatas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Pomidorai, trinti, 400 gramų
- Svogūnai, nedideli, smulkinti, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 60 gramų
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Raudonas vynas, 150 mililitrų
- Pievagrybiai, smulkinti, 400 gramų
- Kiaulienos šoninė, smulkinta, 50 gramų
- Kiaulienos nugarinė, 600 gramų
- Druska, ir pipirai
- Sultinys, vištienos, 150 mililitrų
- Prieskoniai, rožiniai pipirai, papuošimui
- Laurų lapai, 1 vienetas
- Mairūnas, arba raudonėlis, 1 arbatinis šaukštelis
- Rozmarinas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
4 asmenims
Kiaulienos kubelius apvoliokite miltuose, apkepkite aliejuje ir sudėkite į lėkštę. Vėliau apkepkite šoninę, tada sudėkite svogūnus, morkas, česnaką ir pievagrybius ir pakepkite dar šiek tiek. Po to į keptuvę sudėkite kiaulienos kubelius, pabarstykite SANTA MARIA prieskoniais ir maltu muskatu. Viską gerai išmaišykite ir, sudėję pomidorus, supilkite vyną bei sultinį. Troškinkite keptuvėje arba kepkite orkaitėje 150°C temperatūroje apie 3 val., kol mėsa suminkštės.
Papuošę rožiniais pipirais, patiekite su mėgstamais makaronais.
» Rašyti komentarą