Kiauliena su žolelėmis pomidorų padaže

Kiauliena su žolelėmis pomidorų padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 4
  • Morkos, smulkintos, 2 vienetai
  • Muskatas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Pomidorai, trinti, 400 gramų
  • Svogūnai, nedideli, smulkinti, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 60 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Raudonas vynas, 150 mililitrų
  • Pievagrybiai, smulkinti, 400 gramų
  • Kiaulienos šoninė, smulkinta, 50 gramų
  • Kiaulienos nugarinė, 600 gramų
  • Druska, ir pipirai
  • Sultinys, vištienos, 150 mililitrų
  • Prieskoniai, rožiniai pipirai, papuošimui
  • Laurų lapai, 1 vienetas
  • Mairūnas, arba raudonėlis, 1 arbatinis šaukštelis
  • Rozmarinas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

4 asmenims

Kiaulienos kubelius apvoliokite miltuose, apkepkite aliejuje ir sudėkite į lėkštę. Vėliau apkepkite šoninę, tada sudėkite svogūnus, morkas, česnaką ir pievagrybius ir pakepkite dar šiek tiek. Po to į keptuvę sudėkite kiaulienos kubelius, pabarstykite SANTA MARIA prieskoniais ir maltu muskatu. Viską gerai išmaišykite ir, sudėję pomidorus, supilkite vyną bei sultinį. Troškinkite keptuvėje arba kepkite orkaitėje 150°C temperatūroje apie 3 val., kol mėsa suminkštės.
Papuošę rožiniais pipirais, patiekite su mėgstamais makaronais.

Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą