Kiauliena su tailandietiškomis daržovėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas
- Juodieji pipirai
- Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
- Mairūnas
- Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinėlė, 0.5 stiklinės
- Kiaulienos išpjova, 320 gramų
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Daržovės, šaldytos, "Wok Thai", 325 gramai
- Raudonėliai
- Pomidorų pasta, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Tailandietiškų daržovių mišinys:
geltonosios morkos
morkos
šparaginės pupelės
svogūnai
paprikos
bambukų ūgliai
mažieji saldieji kukurūzai
juodieji grybai
Kiaulieną supjaustyti gabaliukais ir pakepinti aliejuje. Sudėti atšildydtas daržoves ir maišant kepti toliau. Per sietelį ant viršaus užsijoti krakmolą, vis pamaišant, kad pasiskirstytų tolygiai. Kepimo-troškinimosi eigoj, vis pamaišant, vieną po kito pilti grietinėlę, pomidorų pastą, sojos padažą. Pabarstyti prieskoniais ir tiekti su biriai virtais ryžiais. Galima pabarstyt trupučiu tarkuoto sūrio.
Skanaus ;)
Užtruksite ilgiausiai pusvalandį, gaminsite be jokio vargo, o skanu bus iki begalybės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-24 13:10