Kiauliena su slyvomis ir grietinėlės padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai, lapai, 3 vienetai
- Slyvos, džiovintos, 150 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos sprandinė, 600 gramų
- Baltas vynas, 0.5 stiklinės
- Grietinėlė, 1 stiklinė
- Druska
- Sviestas, 50 gramų
- Sultinys, kiaulienos ar jautienos, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Kiaulieną supjaustome gabaliukais ir apibarstome prieskoniais.
Ištirpiname gilioje keptuvėje ar puodelyje sviestą ir pakepiname svogūnus.
Supilame vyną, sultinį, sudedame lauro lapus, prieskonių pagal skonį ir verdame, kol skysčio sumažėja per pusę (10 min.).
Išgriebiame svogūnus ir lauro lapus (lieka tik skystis). Supilame grietinėlę, sudedame slyvas ir verdame, kol pradeda tirštėti. Po to sudedame mėsą ir verdame apie 10 minučių.
» Rašyti komentarą