Kiauliena su obuolių padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Obuoliai, dideli, 2 vienetai
- Slyvos, džiovintos, 100 gramų
- Svogūnai, vidutinio dydžio, 1 vienetas
- Actas, acto, 1 valgomasis šaukštas
- Obuolių sultys, 3/4
- Kiaulienos nugarinė, gabaliukai, 4 vienetai
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Svogūną nulupkite. Obuolius padalinkite pusiau, išimkite sėklas, nulupkite ir supjaustykite gabaliukais. Slyvas ir svogūną susmulkinkite.
Kiaulienos gabaliukus apibarstykite juodaisiais pipirais ir druska. Dėkite į įkaitintą keptuvę ir apkepkite. Iškeptą mėsą dedam į dubenėlį ir uždengiam, kad neatauštų.
Toje pačioje keptuvėje ištirpinkite sviestą, berkite obuolius, slyvas ir svogūną, pasūdykite. Uždenkite ir troškinkite tol, kol viskas suminkštės, kartais pamaišykite. Tada pilkite obuolių sultis, actą ir užvirkite.
Ant mėsos pilamas padažas ir tiekiama :)
Skanaus :)
» Rašyti komentarą