Kiauliena su keptais pomidorais

Kiauliena su keptais pomidorais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Čiobreliai, Santa Maria
  • Juodieji pipirai, Santa Maria, grūsti
  • Pomidorai, slyviniai, perpjauti per pusę, 15 vienetų
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodosios alyvuogės, 120 gramų
  • Kiaulienos nugarinė, 500 gramų
  • Prieskoniai, mėsos, Santa Maria su čiobreliais, 2 valgomieji šaukštai
  • Sūris, fetos, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustykite į 10 dalių, tada išmuškite ją plaktuku, patepkite aliejumi ir pabarstykite prieskoniais. Įdėkite mėsą į šaldytuvą ir palikite pusvalandžiui. Vėliau kepkite ją keptuvėje su kepsninės formos dugnu arba kontaktiniame griliuje.
Pomidorus perpjaukite per pusę ir sudėkite ant kepimo skardos. Ant viršaus pabarstę trupintu fetos sūriu, kepkite apie 5 min. orkaitėje 200˚C temperatūroje. Išėmę, pabarstykite šviežiai maltais pipirais.
Patiekite mėsą su keptais pomidorais, alyvuogėmis, čiobreliais ir jūsų mėgiamu padažu.

Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą