Kiauliena su kadagio uogomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Kiauliena, arba žvėriena, 500 gramų
- Druska
- Kadagio uogos, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustykite gabaliukais, kuriuos galėtumėte vėliau iš karto kepti.
Kadagio uogų prisirinkti galite begrybaudami miške.
Tinka ir žalios, ir mėlynos (prinokusios) uogos.
Jas galima padžiovinti ir po to malti, arba iš karto sutraiškyti ir įtrinti į mėsą.
Mėsą taip pasūdykite bei pabarstykite pipirais pagal skonį.
Nerekomeduojama dėti daug kitų prieskonių, kurie numuš kadagio aromatą. Tačiau eksperimentuoti galite visada.
Mėsą galite kepti jau po kelių valandų, keptuvėje su aliejumi.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-10-26 22:28
Labai skanu. Turi savotiska skoni, kuris arba patiks arba ne. Bet svarbiausia tai yra visiskai naturalu. LIUKS 

2010-07-19 10:54