Kiauliena su kadagio uogomis

Kiauliena su kadagio uogomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Kiauliena, arba žvėriena, 500 gramų
  • Druska
  • Kadagio uogos, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustykite gabaliukais, kuriuos galėtumėte vėliau iš karto kepti.
Kadagio uogų prisirinkti galite begrybaudami miške.
Tinka ir žalios, ir mėlynos (prinokusios) uogos.
Jas galima padžiovinti ir po to malti, arba iš karto sutraiškyti ir įtrinti į mėsą.
Mėsą taip pasūdykite bei pabarstykite pipirais pagal skonį.
Nerekomeduojama dėti daug kitų prieskonių, kurie numuš kadagio aromatą. Tačiau eksperimentuoti galite visada.
Mėsą galite kepti jau po kelių valandų, keptuvėje su aliejumi.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Tomas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
atsigaves
2010-07-19 10:54
labai skanu
Petrikas
2009-10-26 22:28
Labai skanu. Turi savotiska skoni, kuris arba patiks arba ne. Bet svarbiausia tai yra visiskai naturalu. LIUKS