Kiauliena su citrinų padažu (Χοιρινό λεμονάτο)

Kiauliena su citrinų padažu (Χοιρινό λεμονάτο)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos nugarinė, be kaulo, 500 gramų
  • Daržovių sultinys, 500 mililitrų
  • Ryžiai, 1 stiklinė
  • Baltasis sausas vynas, 100 mililitrų
  • Citrinų sultys, 1 vienetas
  • Česnakai, 1 skiltelė
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustyti kiaulieną gabaliukais. Ir dideliame puode įkaitinus aliejų apkepti, kol apskrus iš visų pusių.

  2. Suberti smulkintą česnaką ir kepti, kol suminkštės.

  3. Supilti vyną ir kaitinti, kol nugaruos. Supilti daržovių sultinį. Pridengti ir virti 30 min. Supilti citrinos sultis.

  4. Kitame puode išvirti ryžius. Patiekti su graikiškomis salotomis. Apibarstyti petražolėmis.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą