Kiauliena su citrinų padažu (Χοιρινό λεμονάτο)

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaulienos nugarinė, be kaulo, 500 gramų
- Daržovių sultinys, 500 mililitrų
- Ryžiai, 1 stiklinė
- Baltasis sausas vynas, 100 mililitrų
- Citrinų sultys, 1 vienetas
- Česnakai, 1 skiltelė
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Supjaustyti kiaulieną gabaliukais. Ir dideliame puode įkaitinus aliejų apkepti, kol apskrus iš visų pusių.
Suberti smulkintą česnaką ir kepti, kol suminkštės.
Supilti vyną ir kaitinti, kol nugaruos. Supilti daržovių sultinį. Pridengti ir virti 30 min. Supilti citrinos sultis.
Kitame puode išvirti ryžius. Patiekti su graikiškomis salotomis. Apibarstyti petražolėmis.
» Rašyti komentarą