Kiauliena imbiero marinate

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, pjausniai su kaulu, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Marinatui:
50 ml sojų padažo
3 šaukštų baltojo vyno acto
2 šaukštų citrinos sulčių
2 šaukštų aliejaus
1 šaukštelio smulkintos imbiero šaknies
1 šaukštelio picos prieskonių
1 česnako skiltelės
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
Sumaišykite marinatui skirtus produktus. Užpilkite mėsą marinatu. Laikykite šaltoje vietoje mažiausiai tris valandas. Kepkite kepsninėje kaskart apšlakstydami marinatu apie 10-15 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-02-19 16:04
Va, cia tai ka dievinu. Kiauliena... mmmm... 

2009-06-18 20:44