Kiauliena aluje čekiškai

Kiauliena aluje čekiškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Krapai, sėklos
  • Laurų lapai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiauliena, gabalai, 7 vienetai
  • Juoda duona, riekės, 2 vienetai
  • Alus, šviesus, 1 stiklinė
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Porcijinius kiaulienos gabalus apkepti ir sudėti į puodą.
Į likusius nuo kiaulienos riebalus sudėti supjaustytus svogūnus. Kai svogūnai pagels, sudėti juodos duonos kubelius ir dar šiek tiek pakepti.
Tada pasūdyti, papipirinti, sudėti laurus, įpilti vandens ir alaus.
Į troškinį sudėti mėsos gabalus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 30 min.
Į puodą, kuriame buvo mėsa, sudėti raugintus kopūstus, įpilti saulėgrąžų aliejaus, apkepti, tada įpilti truputį vandens ir troškinti ant silpnos ugnies.
Po 30 min. į troškinį su kiauliena sudėti nutarkuotą nuo vienos citrinos žievelę ir krapų sėklas, dar 10 min. patroškinti.
Patiekti kiaulieną su alaus padažu ir troškintais kopūstais.

Receptą atsiuntė: Alė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2012-01-06 15:11