Kiaulės nugarinė

Kiaulės nugarinė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos nugarinė, 1 vienetas
  • Druska, jūros
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Nugarinėje padaryt įpjovas, jas ištrinti druskos ir žolių mišiniu (tinka čiobrelis, rozmarinas, o tokios švelnios žolės, kaip petražolės ar krapai, netinka).

Kiaulieną reikėtų kepti 200°C temperatūros orkaitėje, kad kepsnio viduje būtų 65 laipsnių temperatūra. Jei neturite termometro, įsmeikite į vidų mažą peilį, suskaičiuokite iki dešimt ir prilieskite prie lūpų - peilis turi būti labai šiltas (bet nekarštas!!!) - tada iškepė.

Skanaus.

Receptą atsiuntė: Šarūnas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
olivija
2015-06-07 13:47
Kas per mato vienetas. Nugarine 1 vienetas. Siaip yra naudojamas svorio matas. Arba prasau parasykite kiek laiko trunka kepti 1 kg. nugarines 200 temp. Tada isiskaiciuoti galima.
Miau
2012-01-25 21:38
Bet tai tikrai, kokioj temperaturoj kepti ir kiek ilgai parasyti tai pamirso... tai ka man po 15 min ir pradet baksnoti savo kepsni??? kas is jo liks? reiktu biski atidziau rasyti.
genute
2011-04-11 18:39
kazkoks neiskepes su kraujais biski
Dovile
2011-04-11 11:29
Manau aprasyta viskas risliai, nejaugi zmogus turi rasyti reikia deti prieskoni tada istrinti, galima sukamaisiais judesiais... parasyta kokie prieskoniai netinka, viskas gerai, gaminau, skanu
Auguste
2010-08-18 13:52
kiek laiko kepa apytikslei?