Kesadilijos su krabų lazdelėmis

Kesadilijos su krabų lazdelėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Kalendra, šviežia, smulkinta, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Majonezas, 0.25 stiklinės
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, augalinis, 0.25 stiklinės
  • Krabų lazdelės, 500 gramų
  • Sviestas, nesūdytas, 0.3 stiklinės
  • Čili, 1 vienetas
  • Tortilija, 12 vienetų
  • Salsa padažas, 6 valgomieji šaukštai
  • Sūris, aštrus (pvz. Čederio), tarkuotas, 1.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Sviestą išlydyti ir sumaišyti su aliejumi puode virš nedidelės ugnies.
Šį mišinį (išskyrus 2 šaukštus) supilti į gilią keptuvę, sudėti susmulkintą česnaką bei svogūną ir pakepinti apie 3 min.
Pakepinus nukelti keptuvę nuo ugnies, sudėti atitirpintas bei susmulkintas krabų lazdeles, susmulkintą čili pipirą (be sėklų), majonezą bei druską ir viską gerai išmaišyti.
Tortilijas apie 15 s pašildyti keptuvėje.
Vieną tortilijos pusę aptepti pasiliktu sviesto bei aliejaus mišiniu, dėti ta puse į keptuvę, o ant kitos blyno pusės sudėti ingredientų mišinį, sūrį, kalendrą ir pakepinti apie 2 min.
Apkepinus tortiliją perlenkti ir išimti iš keptuvės.
Taip apkepti visas tortilijas.
Galima kepti ir orkaitėje - tuomet reikėtų kepti apie 5 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti supjaustytas skiltelėmis su salsa padažu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Aiva
» Rašyti komentarą