Kesadilijos su kalakutiena ir spanguolių džemu

Kesadilijos su kalakutiena ir spanguolių džemu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, žievelė, tarkuota, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Spanguolės, 1 stiklinė
  • Apelsinų sultys, 0.5 stiklinės
  • Sviestas, tirpintas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kalakuto krūtinėlė, virta arba kepta, 240 gramų
  • Tortilija, 6 vienetai
  • Sūris, Šveicariškas, tarkuotas
  • Svogūnų laiškai, smulkinti
Gaminimo instrukcija:

Sudėkite į puodą spanguoles, supilkite cukrų, apelsinų sultis, sudėkite apelsino žievelę ir užvirkite.
Užvirus pavirkite dar apie 10 min., kol spanguolės susproginės ir pasileis.
Tuomet nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti iki kambario temperatūros.
Šį džemą galite kelias dienas laikyti šaldytuve.
Aptepkite vieną kiekvienos tortilijos pusę tirpintu sviestu ir dėkite į keptuvę, sviestu patepta puse žemyn.
Apibarstykite vieną pusę tortilijos tarkuotu sūriu, susmulkinta kalakutiena bei svogūnų laiškais, o kitą blyno pusę aptepkite spanguolių džemu.
Kepkite, kol sūris išsilydys, ir tuomet perlenkite tortiliją per pusę.
Taip apkepkite visas 6 tortilijas ir, supjaustę trikampiais, patiekite.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vilija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Simona
2012-03-19 17:14
Gal galima su kita uogiene??