Kesadilijos su įvairių daržovių įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kukurūzai, 1 stiklinė
- Morkos, 3 vienetai
- Paprika, raudonoji, 2 vienetai
- Paprika, žalioji, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Žirniai, 1 stiklinė
- Kvietiniai miltai, 1.75 stiklinės
- Pienas, šiltas (arba vanduo), 0.5 stiklinės
- Fermentinis sūris, tarkuotas, 1 stiklinė
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Pekino kopūstas, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Viename dubenyje sumaišome miltus, druską, kepimo miltelius ir sviestą.
Tuomet supilame šiltą pieną ir išminkome vientisą tešlą.
Tešlą padedame maždaug 15-20 min. į šaldytuvą.
Per tą laiką susismulkiname daržoves.
Tešlą iškočiojame, išpjauname apvalius blynus.
Ant pusės pasigamintų tešlos blynų sudedame daržoves, užbarstome sūrio, užtepame grietinės ir kiekvieną blyną uždengiame pasiliktais tešlos blynais.
Tešlos kraštelius gražiai sulipiname ir įdarytas tortilijas dedame į keptuvę.
Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Skanaus.
» Rašyti komentarą