Keptų paprikų užtepėlė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, šviežias, 1 sauja
- Juodieji pipirai
- Paprika, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Kiaulienos šoninė, rūkyta, 200 gramų
- Mascarpone sūris, 400 gramų
- Pomidorų pasta, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Paprikas ir svogūnus supjaustyti mažais kubeliais ir pakepinti ant aliejaus keptuvėje.
Daržovėms suminkštėjus, sudėti kubeliais supjaustytą šoninę [skūrelę nupjauti], įdėti pomidorų pastą ir pastoviai maišant kepinti 3 min. Atvėsinti.
Į virtuvinį kombainą sudėti atvėsintą paprikų masę, maskarponės sūrį ir gerai sutrinti iki vientisos masės.
Sudėti smulkiai supjaustytus bazilikus ir išmaišyti šaukštu.
Kadangi aš kombaino neturiu, tai viską sutryniau blenderio pakalba.
Gavosi skani užtepėlė, tinkanti tepti ant duoniukų ar skrudintos duonytes....užtepėlė tirštos konsitencijos ir maloniai tepasi....
» Rašyti komentarą