Keptų burokėlių salotos su ožkos sūriu

Keptų burokėlių salotos su ožkos sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, sutrinta, 1
  • Juodieji pipirai
  • Kedrų riešutai, smulkinti, 2 valgomieji šaukštai
  • Petražolės, smulkintos, 2 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogių aliejus, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Actas, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Burokėliai, vidutinio dydžio, 3 vienetai
  • Sūris, ožkos, smulkintas, 60 gramų
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių, burokėlius nuplauti ir kiekvieną įvynioti į foliją. Kepti burokėlius kol suminkštės apie 1-1,5 val. Iškeptus atvėsinti, nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
Užpilui sumaišyti aliejų, actą, smulkintą česnaką, druską, pipirus ir palikti, kad įsigertų prieskonių. Prieš laistant juo burokėlius, česnako gabalėlius išimti.
Smulkintus burokėlius apšlakstyti užpilu, pabarstyti smulkintu sūriu, riešutais ir petražolių lapeliais.

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą