Keptos žvynabudės

Keptos žvynabudės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žvynabudės, 5 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Šilauogės , 1 sauja
  • Sviestas 82%, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Žvynabudes nuvalau kempinėle ir nuplaunu.

  2. Kiaušinį plaku su grietinėle, pipirais, druska ir per spaustuką išspaustu svogūnu.

  3. Plakinyje mirkau žvynabudę ir trumpai kepu svieste, pridedu šilauogių, kad sušiltų.

  4. Skanauju su bulvėmis arba vienas su šiltomis uogomis.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą