Keptos žaliuokės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 1 vienetas
- Žaliuokės, 0.5 kilogramo
- Druska
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Žaliuokes išvalykite, gerai išplaukite ir susmulkinkite. Svogūną susmulkinkite. Į įkaitintą aliejų suberkite grybus ir ant vidutinės ugnies pakepkite 10 min. Tuomet sumeskite svogną ir toliau kepkite apie 15-20 min. Pabaigoje pagardinkite druska bei pipirais. Prieš valgydami, įdėkite truputį gretinės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-19 10:50



2009-10-14 22:46
Tikrai skanu, nes tikri misko grybai. O zaliuokes dar turi savo kitoki aromata, mmm, kaip noreciau 

2009-10-12 22:33
Skaniua negali but naturalus, Lietuviski, aromatingi rudens gyrbai. Skanu!!!! 

2017-10-12 22:50