Keptos žaliuokės

Keptos žaliuokės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Žaliuokės, 0.5 kilogramo
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:

Žaliuokes išvalykite, gerai išplaukite ir susmulkinkite. Svogūną susmulkinkite. Į įkaitintą aliejų suberkite grybus ir ant vidutinės ugnies pakepkite 10 min. Tuomet sumeskite svogną ir toliau kepkite apie 15-20 min. Pabaigoje pagardinkite druska bei pipirais. Prieš valgydami, įdėkite truputį gretinės.

Receptą atsiuntė: Lijana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Eleonora
2017-10-12 22:50
Tikrai užtenka tiek trumpai apdoroti? Hmm..
Kriste
2010-07-19 10:50

Man
2009-10-14 22:46
Tikrai skanu, nes tikri misko grybai. O zaliuokes dar turi savo kitoki aromata, mmm, kaip noreciau
Heaven
2009-10-12 22:33
Skaniua negali but naturalus, Lietuviski, aromatingi rudens gyrbai. Skanu!!!!