Keptos voveraitės

Keptos voveraitės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Voveraitės, 2 saujos
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Morkos
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Krapai, 1 žiupsnelis
  • Svogūnų laiškai, 1 žiupsnelis
  • Aliejus
  • Bulvės
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnas smulkiais supjaustomas. Česnakas - irgi. Morka nuskutama ir taip pat supjaustoma plonais ir nedideliais gabaliukais.

  2. Krapai ir svogūno laiškai supjaustomi smulkiai.

  3. Viskas sudedama į keptuvę, taip pat pridedama voveraičių. Kepama, kol iškeps morkos ir svogūnai. Patiekti su bulvėmis.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Silvija
» Rašyti komentarą