Keptos vištų blauzdelės orkaitėje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, geriausia šviežios, 10 vienetų
- Juodieji pipirai
- Kmynai
- Vištų blauzdelės, 5 vienetai
- Majonezas
- Pomidorų padažas
- Druska
- Aliejus
- Prieskoniai, bulvių
- Prieskoniai, vištienos
Gaminimo instrukcija:
Vištienos blauzdeles pamarinuokite bent kelias valandas, jas pasūdžius, pabarsčius kmynais, pipirais ir vištienos prieskoniais.
Nedideles bulves nuskuskite ir išvoliokite padaže iš aliejaus, pomidorų padažo, majonezo, prieskonių, druskos bei pipirų.
Viską sudėkite į kepimo indą.
Vištienos blauzdeles šiek tiek patepkite aliejumi, kad nedžiūtų.
Kepkite apie 40-50 min. 190 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-04-15 21:15
vistos jus.viska sumeskit i kepimo rankove,jokio vandens jokiu riebalu,pirsciukus aplaizysit.
2016-10-19 10:33
turiu patarima kam bulves patinka sultingesnes ir biskuti su riebaliuku: isdeliokite bulvytes,o ANT ju mėsos kulšeles, kepant varves mesos sultys ant bulviu ir jos gausis super skanios. Mes dar dedam ir morku salia stambiai,kaip bulviu,gaunas liuksiskas patiekalas su mazai pastangu.
2016-08-22 17:39
Super gavos
2016-03-31 16:56
Viskas isejo visai neblogai. Tik bulves pridege
2017-10-14 16:03