Keptos vištos šlaunelės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Česnakai, 3
- Čiobreliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai, ir raudonieji, po, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Paprika, malta, 1 arbatinis šaukštelis
- Svogūnai, dideli, 1 vienetas
- Vištų blauzdelės, 2 kilogramai
- Actas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Susmulkiname svogūnus ir česnaką.
Paprikos miltelius sumaišome su čiobreliais, juodaisiais ir raudonaisiais pipirais ir druska.
Vištų šlauneles įtriname prieskoniais, sudedame svogūnus ir česnakus, išspaudžiame citrinos sulčių, supilame actą ir aliejų. Išmaišome ir marinuojame apie 2-3 valandas.
Kepame virš karštų žarijų.
SKANAUS
» Rašyti komentarą