Keptos vištos kulšelės

Keptos vištos kulšelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Imbieras, tarkuotas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Paprika, malta, 1 arbatinis šaukštelis
  • Persikai, uogienė, 120 gramų
  • Vištų blauzdelės, 700 gramų
  • Actas, 50 mililitrų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Į persikų uogienę įmaišykite actą, imbierą, paprikos miltelius ir druską.
Vištų blauzdeles pavoliokite uogienės marinate.
Marinuokite apie 6-8 valandas.
Kepkite sudėję ant griliaus grotelių.

Receptą atsiuntė: Lidija
» Rašyti komentarą