Keptos vištos blauzdelės su sojos padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, rudasis, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakai, 5
- Juodieji pipirai, šviežiai malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Laurų lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Ryžiai, 2 stiklinės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištų blauzdelės, 1 kilogramas
- Actas, ryžių, 0.5 stiklinės
- Sojos padažas, 0.5 stiklinės
- Vanduo, 1 stiklinė
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Sumaišykite viename dubenyje sojos padažą, ryžių actą, vandenį, cukrų, smulkintą česnaką, lauro lapus, pipirus, druską bei smulkintą svogūną.
Sudėkite į gautą mišinį vištienos blauzdeles ir palikite per naktį marinuotis.
Kitą dieną išsivirkite pasūdytame vandenyje ryžius ir išvirus perplaukite juos šaltu vandeniu.
Vištienos blauzdeles patroškinkite apie 30 min.
Ištroškintas blauzdeles pakepinkite apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje arba kepkite grilyje.
Patiekite šiltas su ryžiais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-03-09 18:39