Keptos vaikų dešrelės su sezamais ir medumi

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Medus, 2.5 valgomojo šaukšto
- Pomidorai, vyšniniai, 300 gramų
- Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Dešrelės, 0.5 kilogramo
- Sezamo sėklos, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Dešreles keliose vietose skersai įpjaukite. Medų gerai išmaišykite su garstyčių tyre. Šia mase aptepkite dešreles ir apvoliokite sezamo sėklose. Pakaitomis, ant šaltu vandeniu sudrėkintų medinių iešmelių,suverkite vyšninius pomidoriukus ir dešreles. Dėkite ant grotelių ir vartydami kepkite karštoje orkaitėje apie 10 min. Valgykite su makaronais, bulvėmis ir savo mėgstamomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą