Keptos po folija vištų kulšelės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, (kulšelės, be odos ir kaulų) , 10 vienetų
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Apelsinai, (dideli arba sultys) , 2 valgomieji šaukštai
- Česnakai, 5 skiltelės
- Druska
- Žolelės
- Bulvės, 6
- Pomidorai, (geltonieji čeri, pagal poreikį)
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Vištieną ištrinti česnaku ir apibarstyti druska bei pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Pasidaryti marinatą – medų ir apelsino sultis išplakti. Apipilti vištieną. Palikti pasimarinuoti valandą.
Tuo metu nusiskusti bulves, susipjaustyti ir apšlakstyti aliejumi bei apiberti prieskoninėmis žolelėmis.
Kai vištiena pasimarinuos, gabaliukus sudėti į stiklinį indą, ant viršaus suguldyti bulves.
Kepti 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Patiekti su geltonaisiais čeri pomidoriukais. Skanaus.
» Rašyti komentarą