Keptos po folija vištų kulšelės

Keptos po folija  vištų kulšelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, (kulšelės, be odos ir kaulų) , 10 vienetų
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Apelsinai, (dideli arba sultys) , 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, 5 skiltelės
  • Druska
  • Žolelės
  • Bulvės, 6
  • Pomidorai, (geltonieji čeri, pagal poreikį)
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną ištrinti česnaku ir apibarstyti druska bei pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Pasidaryti marinatą – medų ir apelsino sultis išplakti. Apipilti vištieną. Palikti pasimarinuoti valandą.

  2. Tuo metu nusiskusti bulves, susipjaustyti ir apšlakstyti aliejumi bei apiberti prieskoninėmis žolelėmis.

  3. Kai vištiena pasimarinuos, gabaliukus sudėti į stiklinį indą, ant viršaus suguldyti bulves.

  4. Kepti 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Patiekti su geltonaisiais čeri pomidoriukais. Skanaus.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: silvijuma
» Rašyti komentarą