Keptos moliugų juosteles

Keptos moliugų juosteles
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Moliūgai, 500 gramų
  • Miltai, 1 saujelė
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Supjaustytą moliūgą (neplonai) sumetam vienai minutei į verdantį vandenį, nuvarviname, apvoliojame miltuose, sumaišytuose su druska bei pipirais. Tada sudedame apkepti į karštą aliejų. Tada sudedam ant popierinio rankšluosčio, kad riebalų perteklius susigertų.

Tikrai labai skanu!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sniege
2017-11-20 16:27
Skanu!