Keptos kuojos

Keptos kuojos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Kuoja, 500 gramų
  • Druska
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:

Nuskustas, išvalytas, nuplautas kuojas pasūdykite, papipirinkite ir palaikykite šaldytuve nors kelias valandas. Išplakite kiaušinį, įberkite miltų, žalumynų, sumaišykite. Kuojas suvilgykite paruoštame plakinyje, kepkite keptuvėje, ant nedidelės ugnies apie 5-8 min. Valgykite su majonezu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vituors
2019-03-09 10:30
Storuliams majonezas netinka. O ir šiaip jis nesveikas produktas "Lietuviškas" Geriau orkaitėje kepti, išlieka kvapai ir skonis, ir miltų nereikia. Su daržovėmis pakepintomis šalia nuostabus dalykas. Šonus supjaustyti vis tiek reikia, gausis tikrai ne prasčiau, nei ant keptuvės.
aciu
2015-12-06 09:45
uz patarima o tai verke seimoij kad cia pripirkai kaluotu zuvu
aivaras
2013-06-01 20:27
labai dekingas uz info pasidalinima,turiu kuoju prisigaudes,reiks pamegint butinai
Pauliux
2010-09-30 21:28
ąčiū, dėl kaulų aišku...
patarkite, ką daryti, kad pelekai nukristų patys...bais jau nemalonu skuuusti...?
vladas50
2010-06-16 08:52
Tikra tiesa po sitokio supjaustymo visos asakos dingsta.Ta darau ir su karsiu ir su plakiais.