Keptos kuojos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Kuoja, 500 gramų
- Druska
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Nuskustas, išvalytas, nuplautas kuojas pasūdykite, papipirinkite ir palaikykite šaldytuve nors kelias valandas. Išplakite kiaušinį, įberkite miltų, žalumynų, sumaišykite. Kuojas suvilgykite paruoštame plakinyje, kepkite keptuvėje, ant nedidelės ugnies apie 5-8 min. Valgykite su majonezu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-06 09:45
uz patarima o tai verke seimoij kad cia pripirkai kaluotu zuvu

2013-06-01 20:27
labai dekingas uz info pasidalinima,turiu kuoju prisigaudes,reiks pamegint butinai 

2010-09-30 21:28
ąčiū, dėl kaulų aišku...
patarkite, ką daryti, kad pelekai nukristų patys...bais jau nemalonu skuuusti...?
patarkite, ką daryti, kad pelekai nukristų patys...bais jau nemalonu skuuusti...?
2010-06-16 08:52
Tikra tiesa po sitokio supjaustymo visos asakos dingsta.Ta darau ir su karsiu ir su plakiais.
2019-03-09 10:30