Keptos kulšelės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Česnakai, 5
- Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kalendra, šviežia, 1 sauja
- Paprika, malta, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Vištienos kulšelės, 2 kilogramai
Gaminimo instrukcija:
Pasiruošiame marinatą: susmulkiname česnaką, kalendra ir sumaišome su druska, paprika, pipirais, šviežiai spaustomis citrinos sultimis ir aliejumi.
Šiuo marinatu užpilame vištienos kulšeles, išmaišome. Uždarome sandariai ir laikome šaldytuve apie 24 valandas (galima ir ilgiau).
Kepame orkaitėje, 200 laipsnių pagal Celsijų, 1 valandą arba griliuje.
» Rašyti komentarą