Keptos kukurūzų burbuolės

Keptos kukurūzų burbuolės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, 6 vienetai
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai, malti
  • Krapai, džiovinti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kukurūzai, 2 vienetai
  • Druska
  • Sviestas, 50 gramų
  • Mėta, lapeliai, 6 vienetai
  • Raudonėliai, džiovinti, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Susmulkiname bazilikus, metas ir česnakus.
Minkštą sviestą (kambario temperatūros) išsukame su bazilikais, mėtomis, krapais, raudonėliais, pipirais, česnaku ir druska.
Šiuo mišiniu įtriname kukurūzų burbuolę ir susukame į foliją. Palaikome 15-20 min. kambario temperatūroje.
Kepame apie 40-50 min. 200 laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Inga
2016-10-28 15:06
Puikus receptas! Ačiū už pasidalinimą. Netgi atšildžius (iškepiau daugiau nei vienu kartu pajėgėme suvalgyti), kukurūzus galima valgyti Tik namuose neturėjau krapų ir mėtų, todėl šias žoleles pakeičiau rozmarinais ir čiobreliais - buvo labai skanu. Ir tikrai, patarimas bandantiems šį receptą - kiekvieną burbuolę, jau įtrintą sviestu su žolelėmis, dėkite į atskirus folijos lapus ir gerai įsukite. Taip kukurūzai bus minkšti ir pilnai įsigėrę sviestu ir prieskoniais.