Keptos krabų lazdelės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 1 vienetas
- Česnakai, 4
- Juodieji pipirai
- Petražolės, smulkintos, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
- Pienas, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Krabų lazdelės, 20 vienetų
- Sūris, tarkuotas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinį išplakti su pienu ir įberti druskos bei juodųjų pipirų.
Krabų lazdeles pamirkyti kiaušinio plakinyje ir apvolioti džiūvėsėliuose.
Česnaką susmulkinti ir truputėlį pakepinti aliejuje.
Tame pačiame aliejuje toliau apkepti krabų lazdeles.
Patiekti karštas, apibarstytas sūriu ir smulkintomis petražolėmis, apdėliotas apelsino skiltelėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-29 17:09
šiek tiek nepatiko, jog česnakas vėliau pradėjo degti... Jei tik kelias lazdeles kepsite, tai turėtumėte spėti iškepti be degėsių 

2011-03-18 16:25
as taip pat darau,tikraj neblogas receptukas



2011-01-31 10:37
karbu lazdeles tesloje skaniau
as labai paprasta tesla padarau kiausiuniai, prieskoniai, pienas ir miltai pasidarau tokia tirstesne tesla merkiu i ja ir kepu aliejuje liux gaunasi 


2010-07-05 19:17





2015-05-22 20:12