Keptos jūrinių lydekų filė

Keptos jūrinių lydekų filė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 100 gramų
  • Lydeka, filė, 250 gramų
  • Pienas, 100 gramų
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Prieskoniai, žuviai
Gaminimo instrukcija:

Filė supjaustyti mažesniais gabalėliais, apibarstyti druska bei žuvies prieskoniais ir palikti 15 minučių pasimarinuoti.
Tešlai kiaušinius išplakti su šiek tiek druskos, supilti pieną, suberti miltus ir išmaišyti iki vientisos masės.
Žuvies filė gabaliukus apvolioti tešloje ir iškepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi.
Patiekti šiltus, kaip pagrindinį patiekalą, arba šaltus, kaip užkandį.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą