Keptos duonos mišrainė

Keptos duonos mišrainė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kukurūzai, konservuoti, indelis, 1 vienetas
  • Porai, 1 vienetas
  • Batonas, 500 gramų
  • Majonezas
  • Sūris, 200 gramų
  • Aliejus
  • Krabų lazdelės, 350 gramų
Gaminimo instrukcija:

Duoną supjaustome kubeliais ir išverdame aliejuje. Fermentinį surį supjaustyti kubeliais, porą perpjauti per pusę ir supjaustyti (jei poras labai didelis, tai užteks vienos pusės), krabų lazdeles įpjauti per pusę ir supjaustyti. Nepjaustykite labai smulkiai, kad nebūtų košė. Viską sumaišyti su majonezu. Skanaus!

P.S. fermentinis sūris neturi būti labai rūgštus, puikiai tinka "Olandų", "Rokiškio", "Saulės". Duona labiausiai tinka šviesi, kaip pavyzdžiui "Palangos", jos šiukštu nesudeginkite. Krabų lazdeles imkite tik atšildytas, jos sultingesnės, nei šaldytos.

Siūlau šią mišrainę išmėginti visiems, net tinginiukėms, tai - puikus receptas, nes gaminimo čia itin mažai, o rezultatas pradžiugins ir šeimos narius, ir nustebins svečius.
Tiesa, jei mišrainės ketinate palikti rytdienai, tai nesumaišykite visos keptos duonos, geriau ją įmaišyti į mišrainę prieš patiekiant, nes pabuvusi šaldytuve, kepta duona suminkštėja.

Receptą atsiuntė: beata
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vikuse
2013-03-13 14:03
Labai skani misraine ( tinka prie alaus)
deimile
2011-07-27 19:40
labai skani misraine daznai ja darau, tik be kukuruzu ir tarkuoju suri.. bet kiekvienas pagal save niam....
Daiva
2011-06-19 08:35
Butinai pasigaminsiu
Danielius
2011-02-14 18:26
Labai labai saknu!!!
grazina
2011-02-09 19:07
kai pabandysi parasyk,gal zinai dar kokiu skaniu receptu