Keptos bulvės su rozmarinu

Keptos bulvės su rozmarinu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Alyvuogių aliejus, 0.5 stiklinės
  • Česnakai, 6 skiltelės
  • Rozmarinas, 1 sauja
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nuskutame ir apverdame 10 - 15 minučių, kad truputį suminkštėtų, į verdančias bulves įberiame druskos.

  2. Išimame bulves ir su bulvių trintuvu truputį jas paspaudžiame. Pagardinam druska ir pipirais, gerai išvoliojame prieskoniuose.

  3. Dedame bulves į stiklinį indą ir įpilam aliejaus, išvoliojam bulves. Apibarstome rozmarinais (pasiliekame truputėlį rozmarinu papuošimui) ir dedame česnako skilteles.

  4. Kepame bulves orkaitėje ~ 30-40 min. Iškepusias bulves apiberiame šviežiais rozmarinais. Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą