Keptos bulvės su rozmarinu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 1 kilogramas
- Alyvuogių aliejus, 0.5 stiklinės
- Česnakai, 6 skiltelės
- Rozmarinas, 1 sauja
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Bulves nuskutame ir apverdame 10 - 15 minučių, kad truputį suminkštėtų, į verdančias bulves įberiame druskos.
Išimame bulves ir su bulvių trintuvu truputį jas paspaudžiame. Pagardinam druska ir pipirais, gerai išvoliojame prieskoniuose.
Dedame bulves į stiklinį indą ir įpilam aliejaus, išvoliojam bulves. Apibarstome rozmarinais (pasiliekame truputėlį rozmarinu papuošimui) ir dedame česnako skilteles.
Kepame bulves orkaitėje ~ 30-40 min. Iškepusias bulves apiberiame šviežiais rozmarinais. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-02-03 09:36