Keptos bulvės įdarytos faršu

Keptos bulvės įdarytos faršu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, didelių, 8 vienetai
  • Prieskoniai, su prieskoninėmis žolelėmis
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, mėsai
  • Druska
Įdarui:
  • Mėsa, malta, 300 gramų
  • Svogūnai, vidutinio dydžio, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupkite , perpjaukite per vidurį ir išskobkite vidų. Maltą mėsą sumaišykite su kiaušiniu, džiūvėsėliais, prieskoniais, smulkintu svogūnu, pasūdykite.

  2. Išskobtas bulvių puseles pabarstykite bulvių prieskoniais su žolelėmis ir paruoštu mėsos įdaru prikimškite bulvių puseles.

  3. Taip paruoštas bulves sudėkite į riebalais pateptą kepimo formą ir kepkite 180 °C temperatūroje apie 40 min. Prieš kepant įdarytas bulves pridenkite jas folija.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą