Keptos bulvės įdarytos faršu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, didelių, 8 vienetai
- Prieskoniai, su prieskoninėmis žolelėmis
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, mėsai
- Druska
- Mėsa, malta, 300 gramų
- Svogūnai, vidutinio dydžio, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Bulves nulupkite , perpjaukite per vidurį ir išskobkite vidų. Maltą mėsą sumaišykite su kiaušiniu, džiūvėsėliais, prieskoniais, smulkintu svogūnu, pasūdykite.
Išskobtas bulvių puseles pabarstykite bulvių prieskoniais su žolelėmis ir paruoštu mėsos įdaru prikimškite bulvių puseles.
Taip paruoštas bulves sudėkite į riebalais pateptą kepimo formą ir kepkite 180 °C temperatūroje apie 40 min. Prieš kepant įdarytas bulves pridenkite jas folija.
» Rašyti komentarą