Keptos aukšlės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 3 valgomieji šaukštai
- Aukšlės, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Žuvis išvalykite.
Tuomet padruskinkite ir pabarstykite pipirais.
Taip žuvį galite laikyti kelias dienas marinuotis.
Kepti galima jau iš karto, jei nenorite laukti, tačiau įsisūdžiusi žuvis skanesnė.
Aukšles kepkite be jokių miltų ir kiaušinių, tiesiog ant aliejaus.
Jei žuvys mažos, jas galima valgyti su visais kaulais (jei kepant apskrudinsite).
Labai skanu ir lengva.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-06-14 16:29


2011-04-22 22:03