Keptos aukšlės

Keptos aukšlės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 3 valgomieji šaukštai
  • Aukšlės, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Žuvis išvalykite.
Tuomet padruskinkite ir pabarstykite pipirais.
Taip žuvį galite laikyti kelias dienas marinuotis.
Kepti galima jau iš karto, jei nenorite laukti, tačiau įsisūdžiusi žuvis skanesnė.
Aukšles kepkite be jokių miltų ir kiaušinių, tiesiog ant aliejaus.
Jei žuvys mažos, jas galima valgyti su visais kaulais (jei kepant apskrudinsite).
Labai skanu ir lengva.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė: Tomas M.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Justinas
2011-04-22 22:03
Kad ten pas tave keptuvėje nelabai į aukšles panašu, kažkokios labai jau plačios ir didelės
Sandra
2010-06-14 16:29