Keptos ančių kulšelės su bulvėmis

Keptos ančių kulšelės su bulvėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 500 gramų
  • Čiobreliai, šakelės, 4 vienetai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Paprika, milteliai
  • Antis, kulšelės, 2 vienetai
  • Alyvuogių aliejus
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Bulvės nuskutamos, nuplaunamos ir supjaustomos didesniais kubeliais.
Anties kulšelės nuplaunamos ir nusausinamos popieriniu rankšluosčiu.
Keptuvėje įkaitinamas aliejus ir jame iš abiejų pusių pakepinamos druska, pipirais bei paprikos milteliais įtrintos kulšelės.
Kulšelėms apskrudus, jos bei bulvės sudedamos į aliejumi pateptą kepimo skardą.
Bulvės apšlakstomos aliejumi, viskas dar pabarstoma druska bei pipirais, ant bulvių sudedamos čiobrelių šakelės, viskas uždengiama folija ir kepama apie 40-50 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Tuomet nuimama folija ir viskas dar kelias minutes paskrudinama orkaitėje.
Galima kepti kulšeles ant laužo, o bulves, susukus į foliją, taip pat kepti žarijose.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą