Kepti virtų bulvių kukuliukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, smulkintas, džiovintas, 1 arbatinis šaukštelis
- Bulvės, 1 kilogramas
- Juodieji pipirai, malti
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 8 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, (kepimui)
- Žalumynai, smulkinti, džiovinti, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Išvirkite pasūdytame vandenyje bulves su lupyna.
Bulvėms išvirus, jas nusunkite ir palikite pravėsti.
Pravėsusias bulves nulupkite ir sumalkite.
Į dubenį su maltomis bulvėmis įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, baziliką, žalumynus, paskaninkite druska bei pipirais ir viską gerai išminkykite.
Jei Jūsų naudojamos bulvės bus nekrakmolingos, dar įberkite krakmolo.
Iš gautos tešlos formuokite nedidelius kukuliukus.
Dėkite kukuliukus į karštą aliejų ir kepkite, kol jie gražiai apskrus.
Iškeptus kukuliukus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų riebalai.
Patiekite šiltus su mėgstamu padažu.
Taip pat, galite naudoti kaip garnyrą prie mėsos patiekalų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-11-06 14:54
Vau
2014-09-28 11:26
Aciu uz puiki recepta 

2014-08-28 17:38
Pabandžiau ir labai patiko.
) Ir paprasta ir labai sotu, o ir labai skanu. Liuks.


2014-07-23 15:30
senas geras receptas ,nuo pat vaikystes zinau sita skanu patiekaliuka 

2019-01-28 08:35