Kepti varškėčiai su razinomis

Kepti varškėčiai su razinomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 75 gramai
  • Varškė, 600 gramų
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Razinos
Gaminimo instrukcija:

Visų pirma razinas išbrinkiname karštame virintame vandenyje. Po to jas perkošiame per sietelį.
Į didelį dubenį sudedam varškę, miltus, kiaušinius, cukrų, druską ir razinas. Imame šakutę ir išmaišom iki vientisos masės.
Ant stalo pabarstom miltų, o ant jų po šaukštą mūsų varškinės masės.
Tada kiekvieną gabalėlį formuojam į apskritimą miltuose iš abiejų pusių, su peiliu darydami groteles.
Dedame į įkaitintą aliejų ir kepame ant silpnos ugnies vartydami kol iškeps. Patiekiame su grietine ir apibarstome cukrumi.
Varškėčius galima valgyti karštus arba šaltus kaip desertą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2012-01-28 14:15
skanei atroda
liu
2010-05-04 11:28
@G@
2010-05-04 09:23
Ačiū,Admin,už tokį operatyvumą
Admin
2010-05-03 23:45
Dėkojame, klaida ištaisyta.
@G@
2010-05-03 21:17
Labai gaila,jog buvau parasius visus patikalu gramus ir kieki,bet kazkodel ju nerodo ,todel pakartosiu:
varskes-6oog,miltu-75g(3 saujos),kiausiniai-2vnt.,cukraus-3saukstai,druskos-puse saukstelio megaukites!!!