Kepti varškėčiai su razinomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 75 gramai
- Varškė, 600 gramų
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Razinos
Gaminimo instrukcija:
Visų pirma razinas išbrinkiname karštame virintame vandenyje. Po to jas perkošiame per sietelį.
Į didelį dubenį sudedam varškę, miltus, kiaušinius, cukrų, druską ir razinas. Imame šakutę ir išmaišom iki vientisos masės.
Ant stalo pabarstom miltų, o ant jų po šaukštą mūsų varškinės masės.
Tada kiekvieną gabalėlį formuojam į apskritimą miltuose iš abiejų pusių, su peiliu darydami groteles.
Dedame į įkaitintą aliejų ir kepame ant silpnos ugnies vartydami kol iškeps. Patiekiame su grietine ir apibarstome cukrumi.
Varškėčius galima valgyti karštus arba šaltus kaip desertą.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-05-04 11:28

2010-05-04 09:23
Ačiū,Admin,už tokį operatyvumą 

2010-05-03 23:45
Dėkojame, klaida ištaisyta.
2010-05-03 21:17
Labai gaila,jog buvau parasius visus patikalu gramus ir kieki,bet kazkodel ju nerodo
,todel pakartosiu:
varskes-6oog,miltu-75g(3 saujos),kiausiniai-2vnt.,cukraus-3saukstai,druskos-puse saukstelio
megaukites!!!

varskes-6oog,miltu-75g(3 saujos),kiausiniai-2vnt.,cukraus-3saukstai,druskos-puse saukstelio

2012-01-28 14:15