Kepti sparneliai pagal Jolitą

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Imbieras, 2 cm
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Vištų sparneliai, apie, 1 kilogramas
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sezamų aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Kuminas, maltas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Žolelių ir česnakų mišinys, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Malta saldžioji paprika, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Pasiruošiame marinatą: medų sumaišome su sojos padažu, sezamo aliejumi, citrinos sultimis, česnaku, smulkiai sutarkuotu imbieru, SANTA MARIA paprika, žolelių ir česnakų mišiniu, kuminu ir druska.
Vištienos sparnelius įtriname marinatu.
Vištieną sandariai uždengiame ir dedame į šaldytuvą 4 valandoms.
Kepame ant laužo arba grilyje.
Skanaus!
» Rašyti komentarą