Kepti šonkauliukai su BBQ padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, BBQ padažui, 2
- Juodieji pipirai, malti, BBQ padažui
- Medus, BBQ padažui, 3 valgomieji šaukštai
- Garstyčios, BBQ padažui, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, BBQ padažui, 1 vienetas
- Kiaulės šonkauliai, 1 kilogramas
- Druska, BBQ padažui
- Aliejus, BBQ padažui, 2 valgomieji šaukštai
- Čili, malti prieskoniai, BBQ padažui, 1 valgomasis šaukštas
- Kečupas, BBQ padažui, 100 mililitrų
- Tabasko padažas, BBQ padažui, 1 arbatinis šaukštelis
- Vorčesterio padažas, BBQ padažui, 3 valgomieji šaukštai
- Vyno actas, BBQ padažui, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
BBQ padažui: Nedideliame puodelyje ant vidutinės ugnies pakaitinti aliejų, į jį sudėti smulkintą svogūną ir pakepinti, kol suminkštės. Susmulkinti česnaką, sudėti į puodą su svogūnais ir pakepinti kokią minutę. Suberti čili prieskonius, pakepinti pusę minutės, kol prieskoniai perkais ir skaniai pakvips. Į puodą sudėti likusius padažo ingredientus, viską gerai išmaišyti ir pavirinti ant silpnos ugnies apie 5 minutes. Nukelti nuo ugnies.
Pravėsusiu padažu apipilkite šonkauliukus ir marinuokite apie 2-4 valandas. Kepkite grilyje.
SKANAUS
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-05-06 20:57