Kepti šonkauliukai

Kepti šonkauliukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai, malti
  • Medus, 50 mililitrų
  • Kiaulės šonkauliai, 0.5 kilogramo
  • Baltas vynas, sausas, 50 mililitrų
  • Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Sumaišome marinatą: sutrintą česnako skiltelę su druska, pipirais, medumi, soja ir vynu.
Šonkauliukus apipilame marinatu ir uždengę maistine plėvele laikome šaldytuve bent 2 valandas.
Kepame grilyje apie 20-25 minutes, iš abiejų pusių.

Receptą atsiuntė: Erika
» Rašyti komentarą