Kepti šonkauliai

Kepti šonkauliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai, malti
  • Medus, skystas, 50 mililitrų
  • Kiaulės šonkauliai, 500 gramų
  • Baltas vynas, sausas, 50 mililitrų
  • Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 50 mililitrų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite medų su vynu, sojos padažu ir vandeniu. Į skystą masę suberkite susmulkintą česnaką, druską ir pipirus.
Paruoštu marinatu apipilkite šonkauliukus. Marinuokite apie 12-16 valandų.
Kepkite orkaitėje arba lauke - ant žarijų.

Receptą atsiuntė: Šarūnė
» Rašyti komentarą