Kepti riestainiai su mėsa ir sūriu

Kepti riestainiai su mėsa ir sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bandelės, riestainiai, 400 gramų
  • Kiaulienos faršas, 350 gramų
  • Jautienos faršas, 150 gramų
  • Pienas, 500 mililitrų
  • Sūris, 150 gramų
  • Druska
  • Prieskoniai, mėsai
  • Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Sudedame riestainius į dubenį ir užpylę šiltu pienu paliekame maždaug 15-20 min., kad suminkštėtų, bet nepasileistų.
Sutarkuojame sūrį.
Kiaulienos faršą sumaišome su jautienos faršu, druska, pipirais bei mėsos prieskoniais.
Dedame ant aliejumi pateptos skardos riestainius, į jų vidurį sudedame mėsos faršą ir viską apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame apie 15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą