Kepti riestainiai su mėsa ir sūriu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bandelės, riestainiai, 400 gramų
- Kiaulienos faršas, 350 gramų
- Jautienos faršas, 150 gramų
- Pienas, 500 mililitrų
- Sūris, 150 gramų
- Druska
- Prieskoniai, mėsai
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Sudedame riestainius į dubenį ir užpylę šiltu pienu paliekame maždaug 15-20 min., kad suminkštėtų, bet nepasileistų.
Sutarkuojame sūrį.
Kiaulienos faršą sumaišome su jautienos faršu, druska, pipirais bei mėsos prieskoniais.
Dedame ant aliejumi pateptos skardos riestainius, į jų vidurį sudedame mėsos faršą ir viską apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame apie 15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą