Kepti pomidorai įdaryti parmezanu, česnakais ir petražolėmis

Kepti pomidorai įdaryti parmezanu, česnakais ir petražolėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, smulkintas, 5
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės, lapeliai, smulkinti, 10 valgomųjų šaukštų
  • Pomidorai, 10 vienetų
  • Alyvuogių aliejus, 6 valgomieji šaukštai
  • Batonas, trupiniai, 6 valgomieji šaukštai
  • Parmezano sūris, tarkuotas, 6 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Pomidorus perpjaukite pusiau. Atsargiai išspauskite iš jų sėklas. Apibarstykite druska ir sudėkite pjūviu žemyn į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų. Palaikykite 20 minučių.

Į dubenį suberkite česnakus, petražoles, duonos trupinius, sūrį. Maišydami šakute, pilkite aliejų. Pagardinkite druska ir pipirais.

Arbatiniu šaukšteliu pridėkite įdaro į pomidorų puseles. Įspauskite pirštais, nes kepant įdaras šiek tiek pakils.

Įdarytus pomidorus sudėkite į aliejumi išteptą skardelę ir kepkite iki 180C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.

Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą