Kepti pomidorai įdaryti parmezanu, česnakais ir petražolėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, smulkintas, 5
- Juodieji pipirai
- Petražolės, lapeliai, smulkinti, 10 valgomųjų šaukštų
- Pomidorai, 10 vienetų
- Alyvuogių aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Batonas, trupiniai, 6 valgomieji šaukštai
- Parmezano sūris, tarkuotas, 6 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Pomidorus perpjaukite pusiau. Atsargiai išspauskite iš jų sėklas. Apibarstykite druska ir sudėkite pjūviu žemyn į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų. Palaikykite 20 minučių.
Į dubenį suberkite česnakus, petražoles, duonos trupinius, sūrį. Maišydami šakute, pilkite aliejų. Pagardinkite druska ir pipirais.
Arbatiniu šaukšteliu pridėkite įdaro į pomidorų puseles. Įspauskite pirštais, nes kepant įdaras šiek tiek pakils.
Įdarytus pomidorus sudėkite į aliejumi išteptą skardelę ir kepkite iki 180C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
» Rašyti komentarą