Kepti pievagrybiai su paprika

Kepti pievagrybiai su paprika
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, skiltelės, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Paprika, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Sojos padažas, grybų skonio
  • Pievagrybiai, 500 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 50 gramų
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
  • Vorčesterio padažas
Gaminimo instrukcija:

Svieste pakepinti smulkiną svogūną bei česnako skilteles. Pievagrybius bei papriką gerai nuplauti ir susmulkinti papriką kiek smulkiau nei grybus. Sudėti į keptuvę su apskrudusiais svogūnais ir česnakais. Maišant kepinti tol, kos išgaruos išsiskyręs skystis. Į pabaigą sudėti gietinę, padažus, pagardinti likusiais prieskoniais. Tinka patiekti su karštomis virtomis bulvėmis.

Receptą atsiuntė: Lijana
» Rašyti komentarą