Kepti pievagrybiai su paprika

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, skiltelės, 2 vienetai
- Juodieji pipirai
- Paprika, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sojos padažas, grybų skonio
- Pievagrybiai, 500 gramų
- Druska
- Sviestas, 50 gramų
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Vorčesterio padažas
Gaminimo instrukcija:
Svieste pakepinti smulkiną svogūną bei česnako skilteles. Pievagrybius bei papriką gerai nuplauti ir susmulkinti papriką kiek smulkiau nei grybus. Sudėti į keptuvę su apskrudusiais svogūnais ir česnakais. Maišant kepinti tol, kos išgaruos išsiskyręs skystis. Į pabaigą sudėti gietinę, padažus, pagardinti likusiais prieskoniais. Tinka patiekti su karštomis virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą