Kepti orkaitėje kotletukai su avižiniai dribsniais

Kepti orkaitėje kotletukai su avižiniai dribsniais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, malta, 250 gramų
  • Jautiena, malta, 250 gramų
  • Duona, balta (riekutė), 1 vienetas
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Avižiniai dribsniai, greito paruošimo, 1 saujelė
  • Prieskoniai, maltai mėsai, 1 žiupsnelis
  • Svogūnai, nedidelis, 1 vienetas
  • Česnakai, 1 skiltelė
  • Druska
  • Pipirai
  • Aliejus
  • Bazilikas
Gaminimo instrukcija:
  1. Pirmiausia baltos duonos riekelė pamerkiama į pieną.

  2. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti, pakepti.

  3. Kiaulienos ir jautienos faršas sumaišomas. Pridedama: prieskonių, išmirkusi duona, avižiniai dribsniai, pakepti svogūnai ir česnakai, druska, pipirai. Gerai išmaišoma.

  4. Kepama 190°C te,mp. įkaitintoje orkaitėje ant kepimo popieriaus, kol ktletukai parus. Patiekti apibarsčius baziliku, su salotomis.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Silvija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rasa Geis
2017-08-26 23:34
Kepu daznai,bet be duonos.Vietoj jos itarkuoju morka arba kopusto.